Reunió Extraordinària del PSPV de Simat

Simat de la Valldigna, 23 de juny del 2011.

L´Agrupació local del PSPV-PSOE de Simat de la Valldigna, ha celebrat una reunió extraordinària este dimecres 23, per tal d´encarar la nova legislatura a l´Ajuntament de Simat, on els Socialistes seran el principal grup de l´oposició.

El candidat a l´Alcaldia i Secretari Local de Simat, David Mogort, ha posat el seu càrrec a la disposició del partit, assumint la seua responsabilitat en els resultats de les eleccions passades. La proposta ha estat rebutjada per unanimitat de tota l´agrupació.

L´agrupació local Socialista de Simat, dona tot el seu suport als 2 regidors electes, David Mogort i Alvaro Almiñana, per tal de realitzar una oposició constructiva, però també fiscalitzada, al nou govern del PP de Simat. Els Socialistes de Simat, entenen que tot i que cal assumir part de la derrota a les eleccions, esta ha vingut ja condicionada pels pactes de la legislatura passada.

Per tal d´enfortir més el suport de l´Agrupació, també s´ha decidit crear grups de treball sectorials entre els regidors electes i els membres del col·lectiu, on es tractaran diferents àrees de treball: COMUNICACIÓ, TURISME, ECONOMIA I TREBALL, CULTURA, JOVENTUT I ESPORTS.

L´agrupació dels Socialistes de Simat convida a tots els veïns a participar d´aquestes àrees de treball que esdevindran en reunions periòdiques, fomentant la participació dels simaters i simateres en la vida política local.

Comentaris estan tancats.