Resum del Plenari de Maig

Ahir dilluns, Simat_de_la_Valldigna-20110708-00071celebràrem el  plenari ordinari de maig a l´Ajuntament de Simat.Anem a fer un resum,com sempre, del que va passar ahir al Saló de Plenaris,i les nostres aportacions i postures a l´esmentat plenari.

     Els primers punts del dia eren l´aprovació de l´acta anterior i el decret pel pagament d´unes factures a l´empresa Aquagest.

     El punt 1.3,era la ratificació del Decret d´Alcaldia,pel qual l´Ajuntament adquirí el terreny que hi ha entre el calvari,i la Travessera del calvari.Com ja explicàrem,per eixe troç de terra s´han pagat 24500 euros,a 9 euros el metre quadrat,i a pagar enguany 12500 i l´any que ve 12000.Hem de dir que la votació nostra fou en CONTRA. Creiem que en l´actual coiuntura econòmica,el preu és desorbitat (encara que fa 5 anys es pagà altra finca a eixe preu a Simat,actualment tots sabem que els terrenys están molt més devaluats).Creiem que la negociació s´hagués pogut millorar i molt,i a part,era precís comprar eixa parcel-la a hores d´ara??? No hi ha més llocs on haver posat eixos diners??? Per suposat creguem que si,i que eixa operació,que s´havia de fer si o si per les particularitats del terreny,s´havera pogut pospondre fins que el temporal haguera passat un poc i els diners haver-los invertit on més cal….OCUPACIÓ.

     Ens informaren dels pagaments trimestrals que s´han dut a terme i del romanent de tresoreria.A part d´altres decrets,com el reconeiximent del triennis al personal de l´Ajuntament que no els tenia.

     A aquest plenari anaven tres mocions.Una presentada per nosaltres,una per eupv i altra per AVA-ASAJA(Associació Valenciana d´Agricultors).

     La nostra era una resolució contra la privatització feroç que està fent el pp a totes les administracions.En concret esta que presentàrem era en contra de la privatització del registre civil.

     Moltes de les coses GRATUÏTES,o a preus simbòlics que es fan als ajuntaments,ara i gràcies al pp, hauràn d´ésser de pagament.Per què???….doncs perquè volen eliminar per exemple la figura de Jutge de Pau,i que passe tot per notari o per registrador de la propietat,amb les costes grandíssimes que sabem que ens cobren estes persones. Si vols casar-te pel civil…ja ho saps (per exemple).

     El registre civil ha estat un servei públic i gratuït des de 1870.i el 2011,el govern de Zapatero el modernitzà i l´actualitzà amb una inversió de 129 milions per a que continuara fent el mateix paper i molt millorat per al ciudatà.Ara,com sempre,i després d´haver-se pagat amb diners públics,el pp vol privatitzar-ho per a que guanyen diners els mateixos de sempre.És el mateix cas que les escoles,que donem sòl public per fer col-legis concertats…pp pur i dur,però és el que hi ha.

      Per cert,hem d´estar contents pels regidors populars,les coses els deuen d´anar molt bé.Pareix que ells volen pagar PER TOT…perquè com sempre,aquesta moció dels SOCIALISTES…també la van tombar.Ells sabrán.

     La moció de ava i eupv va ser aprovada.

     Al torn d´intervencions diguérem que el Ban que es fa sobre una empresa que compra taronja a Alzira,no el veiem massa adequat.Amb l´onada de robatoris que s´està patint a l´horta,creguem que no s´ha de fer publicitat a estem empreses (que no acusem de res a ningú),però que la gent veu una via més fácil per entrar als bancals sense permís i agafar les taronges si li les compren a 2´60 el caixò.

     Preguntàrem sobre els avanços del PGOU i sobre el problema que tenim a les casetes de Foies i Corrals,ens digueren que s´ha avançat molt molt poquet.

     Per finalitzar demanàrem a l´equip de govern,que tinga en compte la moció  que presentàrem els SOCIALISTES per a la creació d´una brigada municipal per a la reparació de voreres,creant així ocupació a Simat que tanta falta ens fa.Ens digueren que ho tenen en compte…JA VOREM.

     A La nostra web están les mocions completes si us interessen.Si voleu proposar,criticar o recolzar-nos amb la tasca a l´Ajuntament,no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres.

Socialistes-simat.com

Facebook: socialistes simat

Twitter:PSPV SIMAT.

SALUT

Comentaris estan tancats.