NOTA DE L´AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE SIMAT

 

En estos dies  tan convulsos i tan tristos per al sector públic educatiu valencià,els Socialistes de Simat,volem expresar dues coses.

La primera és el nostre total suport a tota eixa gent (ja siguen estudiants,pares,mares etc…) què s´ha manisfestat aquestos dies,amb tots els drets, pels carrers del Cap i Casal,defensant allò que també nosaltres creguem què és bàsic per a la nostra societat, LA EDUCACIÓ.

Eixa  educació,què la volem sense retallades,de qualitat,pública,laica,i en valencià.Eixa educació  que han defensat  també els  estudiants amb els llibres,el civisme i la educació per davant de qualsevol altra cosa.

La segona,és la de demanar responsabilitats.Creguem també,que les autoritats no han estat a l´altura,des de el personatge que tenim com a cap de policía,una persona què té que vetlar per la seguretat de tots,i que ha qualificat els manifestants com a “ENEMIGO”,pensem que ha de ser cessat d´inmediat del seu càrrec.

Així mateix,també pensem que la delegada del govern al País Valencià,la senyora Sanchez de León,hauria d´haver presentat la seua dimissió per haver consentit que li se n´anara de les mans tot el tema de les revoltes,i sobretot per què per a resoldre el que no va saber amb paraules,va manar que ho feren amb la força bruta,la dels covards.

Endavant joves,el futur és vostre.

SALUT

Leave a Reply