Luna exigeix a Camps que done explicacions a l’electorat valencià sobre la seua situació judicial

El portaveu socialista destaca que és “absolutament inacceptable des del punt de vista polític que el president Camps romanga amagat sense donar la cara, sense assumir cap tipus de responsabilitat i sense donar cap explicació”

El portaveu del Grup Socialista en Els Corts, Ángel Luna, ha exigit hui al president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps que “sense més demora done explicacions a l’electorat valencià sobre la seua situació judicial”. Per al portaveu socialista, “l’insòlit i el greu de tot aquesta situació és que a hores d’ara no tinguem encara ni una sola explicació del president Camps”. Referent a açò, Luna ha afegit que “amb estos documents judicials, que no són cap invent dels socialistes ni cap manipulació per part de ningú, és absolutament inacceptable des del punt de vista polític que un president d’una comunitat autònoma romanga amagat sense donar la cara, sense assumir cap tipus de responsabilitat i sense donar cap explicació a l’electorat valencià. Això és el veritablement greu de l’assumpte i esperem que els ciutadans prenguen nota de cara al pròxim 22 de maig”.

En esta línia, la decisió d’ahir del TSJCV d’acumular els regals imputats als capitosts de la trama al sumari dels vestits del president de la Generalitat, Francisco Camps, suposa, ha insistit el síndic socialista, que “per primera vegada es reconeix l’estreta relació existent entre el president Camps i la trama Gürtel. Per açò dèiem ahir que a efectes penals, Camps està dins de la trama Gürtel”.

Així mateix, Luna ha recalcat que este acte ve a reconèixer els indicis que existeixen en el sentit de qui ha pagat aqueixos regals. “Fins ara els indicis apuntaven que Camps els havia rebut gratuïtament i ell ho negava. Ara el TSJCV reconeix que, a més d’eixos indicis, hi ha uns altres que apunten a qui els ha pagat, que són els capitosts de la trama”

Leave a Reply