TANCAMENT DE LES COOPERATIVES.

ELS SOCIALISTES DE SIMAT DEMANEN A L´ALCALDE POPULAR QUE PRIORITZE TOTS ELS SEUS ESFORÇOS EN AJUDAR A TOTS ELS AFECTATS PEL TANCAMENT DE LES COOPERATIVES.

Al Plenari celebrat ahir dilluns, el Portaveu del Grup Socialista Municipal a l´Ajuntament de Simat, David Mogort, va demanar a l´Alcalde Sebastián Mahiques  que centre tots els seus esforços en la defensa dels centenars de simateres i simaters que s´han quedat sense feina després de la fallida de les dos cooperatives agrícoles del poble.

“Com a màxim responsable polític de Simat, l´Alcalde ha de ser qui moga cel i terra per tal de que la situació a la que s´ha arribat amb centenars de famílies del poble sense treball, siga prou per dirigir-se allà on calga i defensar a tots els veïns i veïnes afectats”, ha afirmat Mogort.

A més, segons David Mogort, “La situació a Simat és, desgraciadament, molt crítica, ja que fins i tot hi han famílies senceres que depenien totalment dels ingressos de les cooperatives, ja siga per ser treballadors de les mateixes, o per ser socis que no han cobrat la liquidació de les campanyes anteriors. Nosaltres, com a responsables polítics del poble hem de ser conscients d´aquesta realitat i prioritzar sense cap tipus de dubte tots els nostres esforços en defensar a tots els afectats, és per això que li demanem a l´Alcalde que oblide els colors polítics a l´hora d´anar i sol·licitar totes les ajudes necessàries a la Generalitat i la Diputació”.

Així mateix, David Mogort ha indicat que els Socialistes de Simat, estan en contacte amb el seu Grup Parlamentari, tan autonòmic com  estatal per  fer arribar al Ministeri d’Agricultura tota aquesta problemàtica i posar quantes eines pròpies siguen necessàries pel bé del poble.

Simat de la Valldigna, 27 de setembre del 2011.

 

www.socialistes-simat.com

www.facebook.com/socialistessimat

Leave a Reply