EL PSPV DE SIMAT NOMENA DAVID MOGORT CANDIDAT A L’ALCALDIA

Els pròxims mesos es tancarà la candidatura amb persones de diferents inquietuds i edats.L’objectiu és recuperar les majories del PSPV amb un programa participatiu, David Mogort, actual regidor d’Hisenda i Turisme de l’Ajuntament de Simat i secretari local de l’agrupació  del PSPV de Simat.David Mogort AlberolaSerà el pròxim candidat del PSPV a l’alcaldia d’este municipi de la Valldigna. Així ho ha acordat l’agrupació local en la seua darrera reunió.Mogort, de 44 anys i pare de dos filles, és empresari vinculat als sectors del turisme i els serveis. A l’actual organigrama municipal, a més de les àrees d’Hisenda i Turisme, Mogort ocupa el càrrec de tresorer municipal.

El ja candidat ha assegurat que en els pròxims mesos es confeccionarà una llista electoral on cabrà gent de totes les inquietuds i diferents edats, amb l’interès general com únic objectiu.Mogort es marca com a meta recuperar les majories que tradicionalment han atorgat els simaters al PSPV amb un programa participatiu amb el que seran prioritaris la recuperació econòmica, la generació de llocs de treball, i les polítiques socials. La seua intenció és obtindre una majoria suficient per a governar amb la porta oberta a les restants forces polítiques, però sense hipoteques.
L’Agrupació Local del PSPV ha agraït tota la tasca realitzada per Eladi Mainar i el seu equip a l´Ajuntament de Simat, tant al període on va estar al càrrec de l´Alcaldia, com ara formant part de l´equip de Govern.

Leave a Reply