EL PP JA NO TÉ EXCUSA

El PP de Simat ja no té excusa per justificar la mala situació socioeconòmica del municipi. Han passat set mesos des de la presa de possessió del nou govern local del PP, Maria Rajoy ja és el president del Govern amb plenes funcions, i Alberto Fabra porta ja mig any al capdavant de la Generalitat. A més, el Grup Socialista ha estat respectuós amb el priode d’inici del govern del PP a Simat.Tot i això, el PP local segueix sense idees, la taxa de desocupació és desesperant, les expectatives són pitjors, i no s’albira cap iniciativa que reactive el municipi, ni a l’àmbit turístic, ni a l’empresarial, ni a l’urbanístic. El PP s’ha dedicat en esta primera etapa a gestionar l’ajuntament en el seu dia a dia, sense cap proposta a llarg termini que donara un poc d’esperança.
De res està servint, d’altra banda, la sintonnia política entre l’Ajuntament de Simat, la Diputació, la Generalitat, i el Govern d’Espanya. És més, el PSPV sospita que actuacions ja projectades per l’anterior Govern del PSOE a la Valldigna, com ara el projecte de laminació del riu Vaca, queden en suspens a causa de les retallades anunciades per Rajoy.
El PSPV de Simat demana al govern del PP que pose en marxa mesures urgents per pal.liar el colp que ha suposat el tancament de les cooperatives, que estimule noves oportunitats de negoci a través del turisme, que implique a altres institucions en donar una solució de futur al municipi, i que no demore més una proposta urbanística que traga de la incertesa a totes les persones que van invertir en el futur polígon industrial.

Leave a Reply