Amics del Canvi

Fa més de quinze anys que la Comunitat Valenciana està governada pel Partit Popular. Des de 1995, els valencians i les valencianes hem patit que la nostra educació i la nostra sanitat públiques empitjoren dramàticament. Hem vist com el PP destruïa el nostre medi ambient i com decidia apostar per una economia que hui és la que més atur ha creat a tota Espanya. Des de fa dos anys, a més, sabem allò que ja intuíem: que el de Camps i el PP és un govern corrupte i malbaratador.

Després de tot això, hui som més els valencians i les valencianes que volem un canvi a la Comunitat Valenciana. Som més els que volem una Generalitat eficaç, transparent i democràtica de la qual tots i totes ens tornem a sentir orgullosos.

Aconseguir el canvi és fàcil: arribarà quan tots els que el volem, el contem i l’exigim al mateix temps. Tu ja ho fas dia a dia, amb els teus coneguts o a la teua feina, veritat?

Ha arribat el moment que tots i totes ens unim en eixa missió comuna: el canvi a la Comunitat Valenciana.

Per això és tan important que invites a les persones que coneixes -i que volen el canvi- a què s’unisquen a Amics del Canvi. Així ells i elles també tindran totes les facilitats i la informació per a què, tots junts i al mateix temps, aconseguim que la Generalitat Valenciana canvie.

Conta-ho i recomana’ls que entren a amicsdelcanvi.com i s’apunten, o reenvia’ls la informació que compartim, com aquesta.

És el moment que prenguem un altre camí per la nostra terra i la nostra gent, perquè en som més.

Leave a Reply