A BACS AMB EL FEM DEL PLA DE CORRALS

Diumenge,com sabeu ,Els Socialistes de Simat,denunciàrem la nefasta mesura que va implantar el pp local en el tema dels contenidors al Pla de Corrals.

Els contenidors estaven centralitzats en un pocs punts,i molts veïns/nes,havien de caminar més d´un kilòmetre per poder anar a tirar el fem,a part, el que ens preocupava també,és que al estar tan lluny les persones es cansaren i tiràren el fem per tot arreu provocant abocadors descontrolats per la zona.

Pareix,que la nostra denuncia,i la de molts altres veïns/nes que han anat a protestar a l´ Ajuntament,ha sortit efecte.Podem dir,que s´han posat els contenidors al seu lloc anterior,on la tasca de tirar el fem no era una preocupació,i on tots i totes podien fer-la sense cabrejos ni cansaments per a la gent més major.

Entenem,que aquesta mesura no beneficiava a ningú,sols a l´empresa concessionària de la recollida de fem,però ací i enlloc,el que s´ha de mirar és el benestar del poble i de les persones.

Per això,ENS ALEGREM QUE L´EQUIP DE GOVERN HAJA RECULAT AMB AQUESTA MESURA I QUE HAJA ESCOLTAT EL POBLE.

Nosaltres,com sempre,continuarem opinant,denunciant i proposant allò que el poble ens demana.

SALUT

Un comentari a “A BACS AMB EL FEM DEL PLA DE CORRALS

  1. Since recycling started, I have 4 bins on my property. I have been sorting out the plastic, tin, paper, household.
    Where I am situated in the Pla there has not been a replacement of a bin for houserubbish(green bin). I do not use my car every day. It is too far too walk to the designated rubbish point. This is the only complaint I have. I am all for people recycling. It is the people who put everything into one bin who has ruined it for the ones that sort their rubbish out.