Eladi Mainar, premi Valldigna d´Investigació 2014

eladi_mainar

L´Historiador i veí de Simat Eladi Mainar rebrà el divendres el “Premi d´Investigació VALLDIGNA” dins del Sopar de Gala que es celebrarà a l´Almàssera del Monestir organitzat per la Mancomunitat de la Valldigna amb motiu dels actes festius del Dia de la Valldigna.

Eladi Mainar rebrà el premi pel seu treball d´investigació sobre Frai Miquel Oltra, més conegut com al “Pare Oltra”. Va ser un religiós nascut a Benifairó, encara que la seua família era tota de Simat. El Pare Oltra va tindre una gran influència durant l´època del franquisme. Eladi ha explicat en declaracions al Diari LEVANTE-EMV que el Pare Oltra va ajudar a molts condemnats a mort de la Valldigna a que no foren finalment executats i va gastar la seua influència per protegir a veïns valldignencs a Madrid.

Eladi Mainar, a més de Professor i Historiador ha estat l´últim Alcalde Socialista que ha tingut Simat. Des dels Socialistes de Simat li donem la nostra enhorabona pel seu reconeiximent als Premis Valldigna.

 

 

PREMI “VALLDIGNA” 2014

Enguany,com ja ve sent habitual els últims anys,la Mancomunitat de la Valldigna dona el premi a aquella persona valldignenca,que ha destacat en la seua professió durant l´any.

coeter ii

coeter ii

Com sabeu,enguany el premi li ha caigut a Coeter II,el nostre amic i marit,de la nostra companya Iolanda Navarro.

El premi es lliurarà el proper divendres a l´almàssera del monestir,on també es farà el concert del cor de cambra “quinze de març”.

En un any meravellós per a ell,i un estat de forma molt bo,on ha guanyat de manera incostestable TOT el que ha jugat,des de la lliga o el màsters, fins a l´individual del raspall,creguem que el premi  és ben merescut,i el reconeiximent pel treball,havia d´arribar.

Paco,els SOCIALISTES DE SIMAT ,et donem la enhorabona pel premi,així com les gràcies,per dur el nom de Simat i el de la “valldigna” per tot arreu.

Que continue la ratxa.