Paraules d´agraïment i de reivindicació en l´acomiadament d´Álvaro Almiñana com a Regidor del PSPV de Simat.

alvarodes1la foto 1 alvarodes2la foto 2

Dilluns passat, es va fer efectiva la renúncia d´Álvaro Almiñana com a Regidor a l´Ajuntament de Simat per part del PSPV-Socialistes de Simat.

 Álvaro va dedicar les següents paraules:

 Benvolguts amics i companys de Consistori:

com ja sabeu, hui és el meu últim dia com a Regidor del PSPV de l’ Ajuntament de Simat, el meu poble, el poble on he nascut, m’ he criat i sempre he viscut.He de dir-vos,que no ha estat una decisió gens fàcil, però entenc que després de molta meditació i fent un exercici de responsabilitat, és el millor per al poble, per a l’Ajuntament, per al Grup Municipal Socialista i també per a mi, pues les meues noves funcions professionals no em permeten disposar de tot el temps que el càrrec de Regidor, entenc jo, requereix, una responsabilitat que he portat amb molt d’ entusiasme i orgull durant tot este temps en el que he estat servint al poble, al costat de la gent.

També vull recordar-me de l’inici del projecte dels Socialistes de Simat d’aquesta legislatura, un treball de calent que vam realitzar un grup de gent nova, sense experiència en política i amb el denominador comú de buscar el millor per a tots els simaters i simateres. Darrere de David i de mi, que som els qui posem la cara a l’Ajuntament tenim un nombrós i gran grup de gent recolzant-nos i treballant tots en equip, pel bé del nostre poble.

Amb la meua renúncia com a Regidor, no estic ni molt menys abandonant el projecte dels Socialistes de Simat, tot al contrari, estic reforçant-lo encara més, ja que continuaré com a Secretari General del PSPV de Simat, coordinant totes les accions de partit a nivell local, i a València al Comité Nacional del PSPV, del que com sabeu sóc membre,un projecte que cada dia m’ompli més, donada la impotència que de veritat sentim la gent ,davant el partit que ens governa a Simat, a València i a Espanya, que ens està destruint tots els drets socials i de benestar que tant ens van costar de guanyar a la gent de la meua generació i la dels nostres pares i familiars. Senyors del PP de Simat,us emplace a que tinguen un poc de coratge i exigisquen responsabilitats als seus superiors a València i a Madrid, crec que hi ha que aturar la desfeta social que està fent-se  .

 En un dia com avui,vull recordar-me´n de la llei contra la violència de gènere, impulsada pel meu partit, igual que moltes altres,i que avuí pateix els retalls sense pietat del partit popular.jo els diria,que menys fotos i demagògia,i que no es toque la partida destinada als pressupostos per a aquest tema. Crec que és de justícia.
 M´agradaria dir, i demanar, que a Simat, fa falta més democràcia, més debat, més participació ciutadana…són coses que crec ens enriquixen a tots, i hem de fer-les des de totes les postures, sempre amb el respecte per davant, però sempre escoltant als altres. Just, el que no està fent-se, i crec que això no és bo per a ningú.
 Per acabar, i encara que sone a tòpic, no ho és, és molt just donar les gràcies a l´Agrupació Socialista de Simat, que em dona tot el suport al que dic o faig, a David, que ja no és el meu company, és un amic i dels bons, però sobretot, a les persones que més han patit les meues absències pels compromisos polítics i de treball, moltes gràcies família, a la meua dona i els meus fills per estar ahí sempre recolzant-me!


Molt bona nit!

Gràcies Company i Amic

Ja feia molt de temps que volia escriure una entrada al meu blog. Quan no és per una cosa és per altra i va quedant-se. Però hui no podia deixar passar l’oportunitat, ja que volia donar-li les gràcies a Álvaro per la seua dedicació tan gran que ha tingut  a l’Ajuntament de Simat com a regidor. Hui Álvaro per a mi, més que un company és un amic. Amic que aprecie i que respecte, perquè crec que és una persona honesta, treballadora i compromesa en intentar millorar la societat en la qual vivim i el benestar de la gent del nostre poble des de el punt de vista dels Socialistes, o siga, creient en la sanitat i l´educació pública i de qualitat. Crític, molt crític amb la manera de fer les coses que té el PP que estem patint de ja fa molt de temps tan al nostre poble, com a València i no cal dir al Govern d’Espanya.caldera2

 

Una persona coherent, que quan ha vist que per un tema professional, no podia dedicar-li a la seua tasca de Regidor el temps que fa falta i després de parlar-ho en l’Agrupació i en l’altre regidor del PSPV a l’Ajuntament (o siga, amb mi), va decidir molt al seu pesar, deixar de ser Regidor del nostre poble. A més a més, ara entra Iolanda Navarro i de segur que ho farà molt bé també. A nivell d’Agrupació i de Secretari General Álvaro, continua amb nosaltres igual de compromes que sempre.

Gràcies company.

David Mogort

Álvaro Almiñana, Secretari General dels Socialistes de Simat, deixarà l´acta de Regidor per motius professionals.

103e0a951f0d95c6b8c1216c42fa00aa

Álvaro, continuarà com a Secretari General del PSPV de Simat.

Álvaro Almiñana, el nostre Secretari General dels Socialistes de Simat, ha presentat hui a l´Ajuntament de Simat un escrit de renúncia a l´Acta de Regidor per motius professionals.

Álvaro, va accedir a l´acta de Regidor a les passades eleccions locals del 2011, on figurava en el lloc 2 de la llista.

Amb aquestes paraules, el nostre company Álvaro, ha fet pública la seua renúncia a les xarxes socials:

“Bona nit amigues i amics. Acabe de presentar a l’ajuntament la meua renúncia com a regidor. Sabeu que no disponc a penes de temps per a res degut al meu nou lloc de treball,i jo,crític amb poltrones i el “estar per estar” a qualsevol lloc,no puc permetrem ser regidor amb la dedicació que jo entenc comporta. He deixat “la llebre”,els entrenes de futbol de les xiquetes,i a la fi també el ser regidor. Deixe el meu lloc a la meua amiga i companya Iolan,i ho faig amb un somriure. Un bes a tots.”

Iolanda Navarro, ocuparà en les pròximes setmanes el lloc d´Álvaro a l´Ajuntament de Simat.

Al mateix temps, Álvaro ha declarat a la nostra web:

“Independentment de la meua renúncia com a Regidor que és la que realment requereix un temps de dedicació que per desgràcia ara mateix no disponc, seguiré treballant colze a colze amb els companys Socialistes i per a tots els veïns i veïnes de Simat, des de la Secretaria General del PSPV de Simat, confirmant el projecte que iniciàrem el 2011 i que fa que cada dia tingam més gent recolzant polítiques d´esquerres i progressistes, i lluitant contra la corrupció, els retallaments, les desigualtats socials que hui en dia són les que representa el PP”.

Des de l´Agrupació Socialista de Simat, volem donar les gràcies a Álvaro per la gran tasca realitzada com a Regidor de l´Ajuntament de Simat, i l´encoratgem a seguir lluitant dins la seua disposició actual (no oblidem que Álvaro seguirà com a Secretari General del PSPV de Simat i és membre nat del Comité Nacional del PSPV) per aconseguir un Simat i un País Valencià d´esquerres, socialista i progressista.

Endavant company!

TANCAMENT DE LA RÀDIO TELEVISIÓ PÚBLICA VALENCIANA

David Mogort Alberola  en representació del grup municipal socialista de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna, a l’empar del que preveu l’article 116 de la Llei 8/2010 de la Generalitat, de 23 de juny, de Règim Local de la Comunitat Valenciana, presenta esta proposta de resolució per a incloure-la en l’ordre del dia de la propera sessió ordinària del Ple que es convoque, i als efectes del seu debat i votació.Radiotelevisio-Valenciana-RTVV

 EXPOSICIÓ DE MOTIUS

 

En les últimes hores, hem assistit al tancament unilateral i sobtat de la Ràdio Televisió Valenciana, en negar-se el govern valencià a acatar la sentència del Tribunal Superior de Justícia que revocava l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que ja havia afectat a més d’un miler de treballadors.
El tancament de la RTVV, la de tots els valencians, certifica l’enfonsament del govern del partit popular a la Generalitat col·lapsat  pel deute públic, i amenaçat per nombrosos casos de corrupció i malbaratament dels fons públics. Un règim de qual Canal 9 no ha estat excepció.
L’Estatut d’Autonomia dels valencians preveu, en el seu article 56.2, el desenvolupament de mitjans de comunicació social a través d’una Ràdio i Televisió públiques. Un deure dels governants, el d’una informació pública i de qualitat, recollit també a la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià, de 23 de novembre de 1983, i a la Llei originària de creació de l’entitat pública Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), la 7/1984, de 4 de juliol.
Estes lleis van ser aprovades per “la voluntat política d’assumir la responsabilitat concreta de fer avançar la consolidació de l’Administració Autonòmica i la presa de consciència dels nostres trets diferencials com a poble”.
Per això, el tancament de l’Ens públic suposa la renúncia al desenvolupament de l’autogovern valencià i també la pèrdua d’un dret identitari com a poble que agredeix directament la nostra cultura, la nostra llengua, i les nostres senyes d’identitat, així com també impedeix el nostre desenvolupament econòmic i social.

 

La pèrdua ja és irreversible, tan sols considerant les 1.700 persones que perden el seu treball, a les que s’han de sumar els milers de famílies que es veuran afectades per la desaparició d’este ens públic.

 

 

 

El deute de més de 1.300 milions d’euros que haurem de pagar entre tots els valencians i valencianes, és la conseqüència directa de la nefasta gestió del partit popular que ha utilitzat durant quasi dos dècades la ràdio televisió pública, la de tots, com a instrument a favor dels seus propis interessos partidistes.

 

Hui, quan ja està ofegada pel deute i no poden traure més rèdit polític la tanquen, culpant de forma vergonyosa els treballadors, i volent fent-nos creure que ho fan per a no “tancar hospitals” quan a hores d’ara ja han dilapidat l’Estat del Benestar de la Comunitat, realitat que ja coneixen tots els valencians.

 

Per tot això, el Grup Municipal Socialista presenta per a la seua consideració i aprovació pel Ple els següents

ACORDS

 

 

  1. 1.        Revocar amb caràcter immediat la decisió del Govern de la Generalitat de tancar la Ràdio Televisió Pública Valenciana.

 

  1. 2.        Establir mesures de diàleg, juntament amb la resta de forces polítiques de les Corts Valencianes, el Consell d’Administració de RTVV i representants dels treballadors, per a garantir la viabilitat i continuïtat de la Ràdio Televisió Pública.

 

  1. 3.        Exigir responsabilitats polítiques i judicials pel greu perjudici que s’ha produït com a conseqüència del malbaratament dels diners públics de tots els valencians i les valencianes.

 

  1. 4.        Notificar el present acord, per a la seua presa en consideració, a la Mesa de les Corts Valencianes i al Govern de la Generalitat.

 

 En Simat de la Valldigna a 8 de novembre del 2013

 

 

El portaveu David Mogort Alberola

 

 

Al Sr Alcalde  de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna.