ELS LEDS,ALTRA VEGADA PEL MIG

L´altre dia podiem llegir un anunci de Diputació, que parlava dels municipis que s´havien adherit al conveni per a canviar les perilles convencionals de l´enllumenat públic per leds de baix consum.i entre ells,estava el nostre Simat.Massa vegades hem parlat ja del desficaci que ha fet el pp simater,deixant a fosques mig poble,però ara que l´alcalde pensa que el “temporal ja ha passat”,els SOCIALISTES anem a continuar denunciant aquesta ineficaç i injusta actuació per als veïns i veines de Simat.20130104_232336

     L´anunci de Diputació diu que a Simat es podrán estaviar fins a 11.000 euros a l´any a la factura de la  llum.I això és el que volem saber.Després de 8 mesos de la instal-lació de les “perilletes”,quin consum s´ha estalviat?? S´ha notat la millora?? El tècnic,amb l´informe desfavorable d´aquesta actuació (recordem-ho),com valora aquest estalvi (si hi ha)???.

Si era per estalviar,per què no haver apagat un farol de cada dos??.Els veins tindrien més llum,i l´estalvi SI que estaría ahí.Però no,s´havien de gastar una burrada de diners per a quedar bé.Per que, sabem que està subvencionat,però a costa d´inversions de l´any que ve,i amb un cost de mà d´obra i vehicle de lloguer.O això no ho contem???

Al pròxim Ple,a final de setembre,demanarem dades de com va “l´estalvi”,i a vore que ens diuen.Nosaltres de moment,continuem demanant que Simat deixe d´estar a fosques,com està.I el que no vullga vore-ho que baixe a la Av La Valldigna i la de la Safor,tal vegada ahí se n´adone.Encara que de sobra sabem QUE NO HI HA MÉS CEG,QUE EL QUE NO VOL  VORE.

 

SALUT

Coeter II, actual nº1 del Raspall ha estat el gran oblidat pel PP al llibre de Festes

festes-simat-de-la-valldigna-2013

Hi han detalls i detalls, i els Socialistes de Simat creguem que el govern del PP de l´Ajuntament no ha sabut i no ha tingut una deferència amb el nostre veí Paco Luis Brines (COETER II). Paco Luis és actualment el nº1 de la modalitat de Raspall, on  este any ha guanyat tots els Campionats que ha disputat.

Recolzem i estem molt d´acord amb la promoció de tots els joves esportistes que ixen al Llibre de Festes 2013, els quals destaquen en cadascuna de les seues modalitats esportives.

Però ara mateix el no haver fet cap referència a l´únic esportista professional de Simat en actiu, i a més guanyador de tots els Campionats que ha jugat este any és una total falta de tacte i detall per part de l´Ajuntament, l´Ajuntament som totes i tots els veïns de Simat.

Per la nostra part, si que felicitem públicament a COETER II pels èxits aconseguits durant este 2013, i estem segurs que encara arribaran molts més!

Vos deixem enllaç de notícia de DIARI SERPIS:

http://diariserpis.com/index.php/coeter-ii-es-ja-oficialment-el-numero-u-del-raspall/