Intervenció d´Álvaro Almiñana al Comité Nacional del PSPV.

103e0a951f0d95c6b8c1216c42fa00aa

INTERVENCIÓ COMITÉ NACIONAL 27-4-2013

      Bon dia a tots, sóc Alvaro, secretari general de l´Agrupació de Simat de la Valldigna.

     Voldria començar la meua intervenció reafirmant-me en algo que ja vaig mencionar al passat comité. Crec que la tornada de les comarques a la nostra estructura,és el millor que ens ha pogut passar a tots, sobretot als regidors que estem a l´oposició,ja que hem passat de l´oblit absolut,a tindre pràcticament a diari informació,argumentaris i mocions conjuntes per a presentar als nostres ajuntaments.

     Moltes coses em venen al cap per a comentar ací, però vaig a centrar-me amb la de la línia que hauríem de seguir un partit que a les nostres sigles portem lo de socialiste i obrer, i també als nostres estatuts allò de que també som un partit republicà i laïc.

     Cada vegada més, la gent ens demana les coses més bàsiques del nostre partit,i cada vegada veig i veiem, que pareix que certs punts ens fan vergonya de debatre, o fàstic, perquè altres del partit, estiguen disposats a encetar temes que ,potser no siguen actualitat,però que irremediablement venen lligats a un nou sistema democràtic necessari on hauríem d´anar a parar, ja que supose que, tots ací tindrem clar,la democràcia i el sistema actuals, están molt en entredit,i per suposat no funcionen com haurien de fer-ho.

     Si parlem de República, o d´Estat federal, haurem de creure´ns-ho,i si no ens ho creguem,no ho diguem,però si no ho diguem,no esperem a que els milers de socialistes desencantats amb nosaltres,vinguen altra vegada al nostre partit,amb els va i vens que els donem dia a dia amb la nostra ambiguïtat amb aquestos temes rel-levants per al País i per a l´Estat.

     Si anem…anem,tots junts,amb un discurs clar i contundent.Mirant a la gent a la cara,dient-los que estem ací per al que necessiten.Siguent fidels a les idees del PSPV,eixe que tants enyorem,i eixe PSPV,que tan lluny el veiem alguns.

     S´ha de parlar clar de monarquia, de si realment és açò el que la ciutadania vol. Amb escàndols de tots tipus,amb imputades (o no),amb novies, caceries i gendres tots a sou dels contribuents. Lo ben cert, és que si tanquem els ulls,la gent els ens tancarà els seus.I les bases i tots volem saber quina posició és la dels nostres dirigents.

     S´ha de parlar més clar encara de laïcitat al nostre partit. Mentre els joves deixem clara la nostra postura, veiem com encara no demanem la revisió amb el concordat.Ja va siguent hora,de que ens fixem en les coses terrenals,i proposem i governem amb seny i lleis per davant,no amb una moral catòlica,que sols és això,moral a gust del que la consumeix,però que veient-ho bé,fa i desfà com vol encara a tot l´estat,sols cal fixar-se amb la modificació de la  llei de l´avortament o en els comentaris cap al matrimoni entre persones del mateix sexe,aquestos,cada vegada més en entredit pel mamoneig del pp cara a la conferència  episcopal.

     Companys,la gent està ahí fora esperant-nos,i hem de ser capaços de donar-los resposta.18 anys populars ací al País Valencià són moltíssims,i ara tenim els resultats de la seua nefasta gestió,i estem patint-la els de baix.

     Vaig a acabar dient-vos,que és hora per als valents,per a la gent que pensa clar i no està contaminada, per a la gent de les bases. La situació no es pot sostindre més.Cada vegada les desigualtats entre la societat són més grans,i hem de tindre clar,i hem de dir ben alt,que ací som TOTS iguals. PROU PRIVILEGIS,S´HAN D´ACABAR  JA.

Salut i bon dia

EL DEUTE DE L´AJUNTAMENT DE SIMAT EN 2012.

Avuí han tret la noticia de la quantitat de diners que devem els pobles.Veiem que Simat,ha passat de deure en l´any 2011 la quantitat de 121000 euros (vint milions de les antigues pessetes),a deure a l´acabament de l´exercici 2012 una quantitat superior un 238 %,o siga,que ara a Simat devem 409000 euros (quasi 70 milions de pessetes).En un any hem passat a deure quasi 300000 euros més al poble de Simat.Simat_de_la_Valldigna-20110708-00071

Si,sabem que hi ha uns 170000 euros del camp de futbol,però el que ens sorpren,és que l´alcalde,a l´últim plenari es congratulara i felicitara els seus regidors per haver estalviat 300000 euros i que les activitats no es ressentíren.

Des d´ací li diguem,que si han estalviat alguna despessa és per què han deixat de fer-se inversions previstes en els pressupostos,i que si o si,les hauran de fer.I ja que estem,a vore si amb la capacitat d´endeutament que té encara l´Ajuntament de Simat,tot i desbaratar el deute,es proposa invertir en el més esencial per al poble…CREAR OCUPACIÓ.

Com sabeu,ja hem presentat algunes mocions per aquesta finalitat.Inclús a les obres del camp de fútbol,vam ser els SOCIALISTES els que diguérem de posar un punt de foment de l´ocupació local,i gràcies a això,van treballar 5 persones del poble a aquella obra.

Esperem tinguen en compte les nostres propostes.Creguem que són ben interessants per a Simat.

 

La persona que vullga col-laborar amb nosaltres per fer de Simat un poble millor,sols té que enviar-nos un missatge,o posar-se en contacte amb algún membre de l´Agrupació del PSPV Simater.

Salut

 

Socialistes-simat.com

SIMAT, NO ES TOCA

NO ANEM A PERMETRE QUE ES DUGA ENDAVANT L´AVANT PROJECTE DE REFORMA LOCAL QUE VOL IMPULSAR EL PP…NOSALTRES DIGUEM QUE ELS POBLES SOM AUTOSUFICIENTS.ELS SOCIALISTES DE SIMAT DIGUEM NO A L´ATROPELLAMENT DE LA LLIBERTAT I LA AUTODETERMINACIÓ DEL NOSTRE POBLE.ENTEREU-VOS….SIMAT NO ES TOCA

SIMAT NO ES TOCA

SIMAT NO ES TOCA