El Govern del PP de Simat es queda a fosques i ens deixa sense llum.

socialistessimatlogo                                 Comunicat de Premsa

Simat de la Valldigna, 8 de gener del 2013

“El Govern del PP de Simat es queda a fosques i ens deixa sense llum”

Els Socialistes de Simat volem denunciar l´actuació del Govern local del PP amb el canvi d´enllumenat que s´està portant a terme per tota la nostra població, amb la consegüent despesa pública que va a generar i continuar endeutant les arques municipals.

El Senyor Alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, sembla que està pagant-li favors al President de la Diputació, D. Alfonso Rus, si no, no entenem perquè el PP de Simat està realitzant esta actuació on la majoria de pobles (amb Alcaldes del PP inclosos) ho han rebutjat per presentar moltes incidències.

Nosaltres com a Socialistes, som els primers que defensem l´estalvi en el consum elèctric i també la lluita contra  la contaminació lumínica, però Simat no necessita canviar l´enllumenat públic per baixar el consum elèctric, el consum s´abaixa baixant la potència de les lluminàries que ja disposem des de fa anys.

A més a més, la decisió del Govern del PP i el Sr. Alcalde d´endeutar-nos més amb el canvi de l´enllumenat s´ha fet d´un colp de puny a la taula, sense estudis previs d´estalvis energètics i de contaminació lumínica.

Es per això, que al pròxim Plenari Municipal li presentarem al Sr. Alcalde les següents qüestions:

+ En què s´ha basat per prendre esta decisió?

+ Quins estudis previs s´han fet?

+ On està l´informe dels tècnics municipals aconsellant el canvi?

+ De quina partida dels pressupostos es pagarà el 33% del total de la intervenció que li pertoca a l´Ajuntament?

És ja molta coincidència que l´empresa adjudicada per a realitzar el canvi i la venda del nou enllumenat siga de Xàtiva (la ciutat d´on és Alcalde el Sr. Rus), i que els preus de l´enllumenat són, si més no, absolutament desorbitats.

No cal dir també, l´incomoditat que està suposant per a tots els veïns i veïnes de Simat perquè el nou enllumenat no servix per l´altura de les nostres faroles, que fa que la visibilitat a peu de carrer siga pràcticament 0, amb el consegüent perill que suposa això per als conductors i vianants.

Els Socialistes de Simat, seguim amb la nostra tasca de fiscalització de les actuacions del Govern del PP de Simat, i ara no corren temps per realitzar despeses innecessàries que van engrossant l´endeutament del nostre Ajuntament, i per tant, l´endeutament de tota la nostra població.

Grup Municipal dels Socialistes de Simat

PSPV – PSOE

www.socialistes-simat.com

simat@socialistes-simat.com

 

FOSCOR A SIMAT AMB LES “PERILLETES DE RUS”

Ja tenim les perilletes de Rus escampades pel poble,ja han picat des de l´Ajuntament a la proposta de diputació d´adherir-nos al pla d´eficència energética…és el que té el tindre que tornar favors.

Xanxullo de Rus

Els SOCIALISTES DE SIMAT,ja anem des de l´estiu,seguint aquesta  proposta arreu del País Valencià,als pobles i a La Diputació, i ara arriba ací al nostre poble,i veiem el resultat…SIMAT ESTÀ FOSC,Simat no necessita canviar les perilles per baixar el consum de l´enllumenat sense haver fet de bestreta un estudi d´estalivi energètic i luminotècnic.,Simat necessita altres coses,com per exemple,baixar la potencia de les faroles sense tindre que canviar perilles  a preu d´or.

Al proper plenari,li preguntarem a l´alcalde:

-Per què ha pres esta decissió???

-Li fa falta a Simat???

-Hi ha algún estudi luminotècnic al respecte d´esta actuació??

-l´enginyer tècnic municipal ha opinat al respecte??

-La seua opinió ha sigut favorable???.

-Per què hem comprar les perilletes a una empresa més cara INELCOM,que  altres  en el mateix producte EL CORTE INGLES??? Com a anécdota direm que inelcom és de Xàtiva…i que el producte és d´una quaitat molt dolenta.

-A molts municipis (inclosos del pp) s´ha tirat enrerre esta subvenció per dificultosa,dolenta,de dubtosa transparència,sense plans  energètics etc…per  què a Simat es tira endavant???

-Si hem demanat el màxim de la subvenció (48000 euros per a municipis de 1000  a 5000 habitants),i hem de pagar el 33 % segons el B.O.P,on están eixos diners en els pressupostos???

La resposta és que no están,ho deurem a càrrec dels PPOS de l´any que ve,que és la proposta de Rus,tú tranquil…ja m´ho pagaràs homee..O siga que a l´any que ve,menys inversió en millorar altres coses per tancar-li ara l´ullet a l´amic Rus.

Com veieu,ací hi ha tela que tallar,i al nostre parer,el p p s´ha equivocat de totes totes.

ELS SOCIALISTES,CONTINUAREM FENT OPOSICIÓ,CONSTRUCTIVA,PERÒ A L´AGUAÏT DELS DESFICACIS QUE ES FACEN,I AQUEST ÉS UN DESFICACI I GRAN,I L´HEM DE DENUNCIAR.

Tenim moltes més dades d´aquesta actuació,com us hem dit,ho duem endavant des de l´estiu,i estem assabentats de tot el que està passant.

Demanarem explicacions,i esperem ens siguen contestades i argumentades.

Com sempre,us seguirem informant.

No dubteu a entrar a la nostra web o al facebook I enviar-nos les vostres propostes o preocupacions.Estem per ajudar-vos I denenuciar tot allò que no siga just.Us esperem.

Socialistes-simat.com

 

SALUT