TREBALL PER A SIMAT, DES DEL PSPV

 

Avui, ,podem dir que estem ben contents del resultat del plenari celebrat ahir a l´Ajuntament de Simat.
     Com sabeu, ahir es contractà l´empresa que farà les obres del camp de gespa artificial i veiem, com, després de la proposta dels SOCIALISTES DE SIMAT de posar un punt al plec de condicions d´aquesta obra, referint-se al foment d´ocupació local, hem sabut que l´empresa adjudicatària de les obres, llogarà 8 obrers simaters aturats des de fa temps.
Aquesta mesura, la proposàrem a l´anterior plenari, fixant-nos, en que anava a fer-se ,si o si, una despesa importantíssima al poble, i que no recollia cap fórmula per a llogar gent de Simat.
Així,els nostres Regidors , van proposar incloure un punt al plec, on es valorara de manera quantiosa,el FOMENT D´OCUPACIÓ LOCAL per a aquesta obra.
Feta la proposta al plenari,li ho acceptàren per unanimitat,i s´inclogué el punt 1.7 del plec aquesta mesura tan important,valorada en un 10 % de l´adjudicació de l´obra.
Ara, els fruits arriben, i podem dir, que aquesta empresa llogarà gent del poble per a dos mesos més o menys.
    Creiem que si des de l´oposició, els SOCIALISTES de SIMAT hem pogut crear aquestos llocs de treball, entenem que l´equip de govern pot  fer moltes més coses del que fan per a intentar donar feina al poble.
També a aquest punt, li recriminàrem a l´equip de govern, que no hagués recapacitat amb l´acomiadament de la xica simatera de l´escoleta. Ja que treballem pel poble, entenem, com ja explicàrem, que la gent de Simat, hauria d´estar més protegida amb igualtat de condicions que la gent que no ho és.
Per altra part, el plenari d´ahir, era bàsicament el donar compte de diferets decrets, (sense cap problema), i la d´una modificació de crèdits,la qual ens abstenírem, ja que inclou una partida de 10000 euros en concepte de la pujada de l´iva del sr Rajoy per l´import de la gespa (18 al 21 %). Entenem que la gespa ja és una partida massa important per a que damunt anem injectant més diners.
 Parlàrem també del problema amb les caguerades dels gossos, ja que hi ha gent que es queixa, però no s´atreveix a denunciar. Ens digueren, que sols aportant el document visual (fotos), la feina de la denuncia és de la policía, aleshores el denunciant és anònim.
En el tema del fem al pla de Corrals,que també ens queixàrem fa uns dies, dir-vos, que s´ha posat algún contenidor de més,i dos punts més de reciclatge complets .Vorem ara com va l´assunt,encara que creiem que encara s´han quedat curts.
Per cert, els dies no lectius per al CEIP VALLDIGNA, del curs 2012/2013, serán el dilluns 8 d´octubre, el divendres 2 de novembre i el dilluns 18 de març.
 Contents per aquestos llocs de treball, us desitgem unes bones festes i millors vacances.
SALUT
www:socialistes-simat.com

Comunicat dels Socialistes de Simat sobre els acomiadaments a l´Ajuntament.

Dilluns, a la comissió informativa  Municipal, prèvia al Plenari de la setmana que ve, ens assabentàrem mitjançant l´Alcalde de dos acomiadaments que es van fer eixe mateix dia.

Sens dubte, un mal dia, principalment per a les famílies afectades per l´acomiadament, però també per a la resta de simateres i simaters perquè estem vivint una època molt complicada i difícil.

Les dues persones acomiadades són una educadora de l´Escoleta Municipal i la persona encarregada de l´agència “AMICS”, la de l´atenció als immigrants.

L´acomiadament a l´agencia “AMICS” s´esperava amb major o menor mesura, ja que, des de fa dos anys, la subvenció que donava la Generalitat, no arriba, i les despeses anaven al 100% a càrrec de l´Ajuntament.

El que ens estranya, i preocupa, és el cas de l´educadora de l´Escoleta. Veiem que és l´única persona que treballa allí que és de Simat, i sols per això i segons els estatuts de l´Escoleta, hauria de tindre prioritat davant qualsevol altra persona que no siga del poble amb igualtat de condicions (si entra per borsa, que és el cas de la xica acomiadada).

Tampoc entenem, com el dia de l´acomiadament, dilluns 23 de juliol, li se comunica a aquesta persona que no treballarà més i que causarà baixa a l´Escoleta el dia 28 de juliol, 5 dies després, quant eixa mateixa vesprada, com hem dit, hi havia Comissió dels regidors a l´Ajuntament. Entenem que s´hagués pogut exposar el tema i almenys, els grups polítics que estem a l´oposició, haver opinat. La nostra posició hagués estat sempre la de mantindre eixa plaça per a una persona de SIMAT.

Ja per últim, tampoc veiem clara l´explicació que se li ha donat per a l´acomiadament, no sabem , ni nosaltres ni ningú si és legal, ho preguntàrem a la comissió i no saberen respondre´ns. El motiu és que per al cicle d´un a dos anys, hi ha sols 9 xiquets apuntats, i sobra una educadora, i l´altra educadora està en període de lactància, i, pel que pareix, és més complicat l´acomiadament en eixa situació.

L´educadora sobrarà, però independentment del cicle. Creguem que s´hauria d´haver entrat tots (els quatre treballadors)per vore a qui s ´acomiadava, no sols les dues persones que enguany els corresponia eixe cicle.

Per concloure, direm que ens trobem a Simat en una situació molt greu, ja que tenim una manca de treball al poble grandíssima. Si damunt, acomiadem més gent simatera…mal anem,no???

SALUT

socialistes-simat.com

Álvaro Almiñana, nou Secretari General dels Socialistes de Simat.

Imatge: David Mogort, portaveu dels Socialistes a l´Ajuntament de Simat i Vice-Secretari General dels PSPV Safor-Valldigna, amb Álvaro Almiñana, Secretari General dels Socialistes de Simat.

 

Esta setmana, l´Agrupació Socialista de Simat ha celebrat l´Assemblea ordinària entre tots els militants i simpatitzants de la formació.

En ella, cal destacar la gran assistència a la mateixa, així com el gran nombre d´afiliats recents a l´Agrupació que van sumant-se al nou projecte progressista i socialista del PSPV.

A la mateixa Assemblea, es van renovar els càrrecs orgànics de l´Agrupació, donant entrada a gent nova, així com homenatjant també a tota una vida dedicada al Socialisme local, i és que per majoria es va triar com a President de l´Agrupació local a Jose Ahulló, militant de base des de fa més de 30 anys.

David Mogort, fins ara Secretari General dels Socialistes de Simat va rebutjar presentar-se a la reelecció per decisió pròpia, ja que fa només uns dies Mogort va estar elegit Vice-Secretari General del PSPV-PSOE Safor-Valldigna i considera que el millor era l´entrada d´un nou Secretari Local que estiga al 100% dedicat a l´agrupació simatera.

Aleshores, i per unanimitat, Álvaro Almiñana, Regidor Socialista a l´Ajuntament de Simat, i membre del Comité Nacional del PSPV va ser elegit com a nou Secretari General del PSPV de Simat.

Així queda doncs, la nova executiva local:

PRESIDENT:  José Ahulló.

SECRETARI GENERAL:  Álvaro Almiñana.

SECRETARI D´ORGANITZACIÓ: Luis Ferrando.

SECRETÀRIA MUNICIPAL: Diana Almiñana.

SECRETÀRIA D´ACCIÓ ELECTORAL: Lara Álvarez.

El nou Secretari General del PSPV de Simat, ha donat les gràcies a tota l´agrupació pel suport i la confiança que han dipositat en la seua persona. “Seguiré treballant pel poble de Simat, com fins ara a l´Ajuntament, defenent els interessos de tots els simaters i simateres, i com a Secretari Local dels Socialistes treballaré per seguir enfortint l´Agrupació i arribar a l´objectiu de tornar a fer de Simat un poble d´esquerres, progressista i socialista”, assenyalava Almiñana.

Per últim, David Mogort assenyalava que és tot un repte i un orgull per als Socialistes de Simat haver consolidat en poc de temps un grup de militants i simpatitzants que treballen desinteressadament pel bé de Simat. “El més fàcil després dels resultats electorals de l´any passat, hagués estat desaparéixer i desencantar-se de la política, però en el cas dels Socialistes de Simat, hem demostrat que tenim un projecte de present i de futur, i que passa per recuperar l´Alcaldia de Simat, i la pròpia Generalitat Valenciana. Estic completament segur que cumplirem tots els objectius marcats, tant a Simat, amb Álvaro Almiñana al capdavant de l´Agrupació, com des de l´Executiva Comarcal d´on tinc l´honor de ser Vice-Secretari General”, remarcava Mogort. “El canvi a la Generalitat Valenciana, passa per desallotjar definitivament aquells que han vingut a la política per fer-se rics i aprofitar-se de tots els valencians i valencianes, com són la majoria de Diputats del PP, i este canvi comença a guanyar-se en els pobles i les comarques”, assenyalava Mogort.

A BACS AMB EL FEM DEL PLA DE CORRALS

Diumenge,com sabeu ,Els Socialistes de Simat,denunciàrem la nefasta mesura que va implantar el pp local en el tema dels contenidors al Pla de Corrals.

Els contenidors estaven centralitzats en un pocs punts,i molts veïns/nes,havien de caminar més d´un kilòmetre per poder anar a tirar el fem,a part, el que ens preocupava també,és que al estar tan lluny les persones es cansaren i tiràren el fem per tot arreu provocant abocadors descontrolats per la zona.

Pareix,que la nostra denuncia,i la de molts altres veïns/nes que han anat a protestar a l´ Ajuntament,ha sortit efecte.Podem dir,que s´han posat els contenidors al seu lloc anterior,on la tasca de tirar el fem no era una preocupació,i on tots i totes podien fer-la sense cabrejos ni cansaments per a la gent més major.

Entenem,que aquesta mesura no beneficiava a ningú,sols a l´empresa concessionària de la recollida de fem,però ací i enlloc,el que s´ha de mirar és el benestar del poble i de les persones.

Per això,ENS ALEGREM QUE L´EQUIP DE GOVERN HAJA RECULAT AMB AQUESTA MESURA I QUE HAJA ESCOLTAT EL POBLE.

Nosaltres,com sempre,continuarem opinant,denunciant i proposant allò que el poble ens demana.

SALUT

DIJOUS 19 de juliol, a les 20.00 hores, MANIFESTACIÓ CONTRA ELS RETALLS DEL GOVERN ESTATAL

DIJOUS 19 de juliol, a les 20.00 hores, MANIFESTACIÓ CONTRA ELS RETALLS DEL GOVERN ESTATAL, a la Plaça de Sant Agustí de València.

Des del PSPV-PSOE quedem tots per anar-nos-en junts cap a València. Anirem en tren:

– Eixida des de Gandia: tren de les 18.25 hores
– Eixida des de Xeraco: tren de les 18.32 hores
– Eixida des de Tavernes de la Valldigna: tren de les 18.38 hores.

Per a arribar a València (Estació del Nord) a les 19.20 hores.

Lloc de trobament de tota la comarca: 19.30 hores a l’eixida (esplanada) de l’Estació del Nord de trens de València.

NO PODEM FALTAR!! És necessari que lluitem i reivindiquem el que és nostre, pels nostres drets i pels serveis públics!!

Problemes amb el fem al Pla de Corrals.

 Els Socialistes de Simat volem mostrar la nostra disconformitat amb la nova mesura que ha implantat l´Equip de Govern del PP en la que està reduïnt el nombre de contenidors de fem i aglutinant-los en pocs llocs, ja que està sent un autèntic desastre i fracàs.
Molts veïns s´han dirigit ja a l´Ajuntament i també als nostres Regidors a presentar queixes d´esta manca de servei. Hi han veïns que han de desplaçar-se fins a 1 km. per trobar un contenidor de fem.
Els Socialistes de Simat, entenem que són els veïns qui ténen la raó, ja que el servei de recollida de fem es paga igual com sempre, i només la reducció del nombre de contenidors beneficia a l´empresa adjudicatària de la recollida.
La situació dels contenidors ara mateix és lamentable, fem fora dels contenidors, suc de fem amb olor a putrefacte, brutícia per tot arreu…
Si no es fa res al respecte, malauradament i com a fatal consecuència podríem assistir a la proliferació d´abocadors descontrolats a a zona.
Els Socialistes de Simat demanem a l´Equip de Govern que rectifique, vist el fracàs del canvi, i que tornen a posar els contenidors als llocs habituals per seguir donant el servei adequat a tots els veïns i veïnes del Pla de Corrals.

David Mogort, Vice-Secretari General dels Socialistes a la Safor-Valldigna

“Álvaro Almiñana, també Regidor dels Socialistes de Simat, formarà part del Comité Nacional del PSPV”

Al Congrés Comarcal del PSPV celebrat hui a Gandia on ha estat elegit com a Secretària General de la Comarca Safor Valldigna Tere Reig, els Socialistes de Simat ens sentim doblement orgullosos i veiem reflectat el fruit del treball de molts mesos per tal d´aconseguir un autèntic PSPV, un PSPV que mire des dels pobles, per als pobles i per al bé general de tots els valencians i valencianes.

El nostre Portaveu Socialista a l´Ajuntament de Simat, ha estat elegit al mateix Congrés, com a Vice-Secretari General de la comarca Safor-Valldigna. David Mogort ha assenyalat que des del PSPV Safor-Valldigna, es treballarà per aconseguir que els Socialistes arribem al Govern de la Generalitat Valenciana per tal de fer fora a aquells que ens han portat a l´autèntica catàstrofe econòmica i social, el PP que manté a les seues files a un gran nombre d´imputats per corrupció. Així mateix, Mogort també ha assenyalat com a objectiu dels Socialistes de Simat, de cara al 2015 recuperar l´Alcaldia del poble per tal de portar endavant autèntiques polítiques socialistes i de progrés.

Al mateix Congrés Comarcal, Álvaro Almiñana, Regidor Socialista a l´Ajuntament de Simat, ha estat elegit com a membre nat del Comité Nacional del PSPV, màxim òrgan de govern dels Socialistes Valencians.

A tots dos, els donem l´enhorabona pel treball realitzat, i els encoratgem a seguir lluitant per un País Valencià i un Simat, més socialista, d´esquerres i de progrés.