NOTA DE L´AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE SIMAT

 

En estos dies  tan convulsos i tan tristos per al sector públic educatiu valencià,els Socialistes de Simat,volem expresar dues coses.

La primera és el nostre total suport a tota eixa gent (ja siguen estudiants,pares,mares etc…) què s´ha manisfestat aquestos dies,amb tots els drets, pels carrers del Cap i Casal,defensant allò que també nosaltres creguem què és bàsic per a la nostra societat, LA EDUCACIÓ.

Eixa  educació,què la volem sense retallades,de qualitat,pública,laica,i en valencià.Eixa educació  que han defensat  també els  estudiants amb els llibres,el civisme i la educació per davant de qualsevol altra cosa.

La segona,és la de demanar responsabilitats.Creguem també,que les autoritats no han estat a l´altura,des de el personatge que tenim com a cap de policía,una persona què té que vetlar per la seguretat de tots,i que ha qualificat els manifestants com a “ENEMIGO”,pensem que ha de ser cessat d´inmediat del seu càrrec.

Així mateix,també pensem que la delegada del govern al País Valencià,la senyora Sanchez de León,hauria d´haver presentat la seua dimissió per haver consentit que li se n´anara de les mans tot el tema de les revoltes,i sobretot per què per a resoldre el que no va saber amb paraules,va manar que ho feren amb la força bruta,la dels covards.

Endavant joves,el futur és vostre.

SALUT

L´AUDITORIA DEL PP A L´AJUNTAMENT DE SIMAT

Als pressupostos de l´ajuntament per a 2012,hi ha una partida de 20000 euros per a fer una auditoria.Segons l´alcalde del poble,és per a vore exactament com està el poble. Nosaltres creguem que vol complir una proposta electoral descabellada i acusadora de desbalafiament a l´anterior equip de govern,i el tir no li eixirà bé-

Segons l´informe del secretari de l´ajuntament,la situació actual és FAVORABLE, i que la memòria de l´alcaldia diu que LA SITUACIÓ FINANCERA DE SIMAT CONTINUA SIGUEN ACCEPTABLE.

Els socialistes de Simat,veiem que gastar-se 20.000 euros  en una auditoria havent retallat sobretot en educació i mesures socials,ens pareix una TONTERIA,a més a més,al ple de dilluns el portaveu socialista David Mogort va dir que per a saber la situació reial de l´ajuntament,eixa feina la podia fer un funcionari,encara que així,el pp no compliria amb el seu programa electoral…amb la nosa que ens va donar amb la punyetera auditoria,ara damunt de cara,inútil.