Simat no ha perdut el temps (Nota de l´Agrupació Socialista de Simat)

SIMAT NO HA PERDUT EL TEMPS

Els Socialistes de Simat no tenim per costum contestar escrits dirigits a nosaltres, però després de la “pamfletada” del PP d´ahir plena de falsedats ens vegem obligats a remarcar algunes coses.

Si Simat va perdre el temps, no el va perdre amb el Govern Socialista, el va perdre l´any que va estar la dreta del PP al capdavant de l´Ajuntament, amb una sèrie d´actuacions impròpies d´algú que es considere gestor públic.

Demostrat està el que diguem;

L´herència deixada pels governs Socialistes l´any 2007, on hi havia un alt superàvit, va desaparéixer en pocs mesos amb la gestió del PP, una gestió molt qüestionable i obscura en diferents àmbits; contractacions dubtoses, quilometratges de regidors desorbitades i asfaltat de camins privats,  afavorint individualitats afins per davant dels interessos generals dels simaters i simateres.

El PP Valencià amb el (des) Honorable Camps,ha estat més preocupat de defensar els centenars d´imputats per corrupció que porten a les llistes, que de interessar-se per la gent dels pobles, i a Simat estem molt perjudicats;

–          Molts simaters i simateres són i han sigut víctimes del PP per tindre bloquejades les ajudes  de la Llei de Dependència, unes ajudes que el Govern Socialista de Madrid li va avançar a la Generalitat i que el PP Valencià ha “segrestat” per invertir en grans events i “amiguitos del alma” (han mort ja més de 40.000 persones esperant l´ajuda).

–          El PP ha eliminat les ajudes a l´Escoleta Municipal.

–          El PP ha reduït a més de la mitat totes les ajudes a la nostra Escola de Música.

–          El govern de Camps no ha complit en la promesa de començar a treballar a l´endemà dels devastadors incendis de l´any passat en la recuperació de les muntanyes.

–          El PP de Simat ha pressionat a la Diputació per a que paralitzen per interessos electorals l´enviament de diners al poble que són dels simateres i simaters.

–          El PP de Simat ens va enganyar a tots quan va dir que estava gestionant la instal·lació de gespa artificial al futbol, mentre altres pobles si que la van aconseguir.

–          Nosaltres hem fet la feina del Pla General d´Ordenació Urbana amb el Polígon Industrial inclòs, però és el PP a València, qui el té paralitzat, no sabem bé per quins interessos, això fa que Simat no estiga avançant en indústria i treball.

Esta legislatura és la que més inversió ha arribat a Simat en tota la seua història i més projectes públics s´han tirat endavant, només cal donar una volta pel poble, gràcies principalment, a les inversions del “PLAN E” del govern Socialista a Madrid i a les gestions realitzades des de Simat durant l´Alcaldia dels Socialistes (2008-2010).

Els Socialistes de Simat som gent jove, treballadora i transparent, per això anem a fer de Simat un poble on es puga viure amb dignitat, amb qualitat de vida i igualtat per a tots els veïns i veïnes.

Et demanem que diumenge digues la teua, acudint a votar i exercint el teu dret de decidir sobre el futur més positiu per a Simat. Els Socialistes de Simat serem la garantia d´una gestió feta des del poble i per al poble, sense individualismes ni favoritismes cap a ningú, i continuant treballant pel progrés i treball per a tots els simaters i simateres.

 

SOM SIMAT!

VOTA DAVID MOGORT

VOTA SOCIALISTES DE SIMAT

Els Socialistes de Simat demanen ampliar l´horari del Monestir.


El Regidor socialista de Simat i candidat a l’alcaldia, David Mogort, va anunciar que demanarà a la Fundació Jaume II, que gestiona el monestir de la Valldigna, una ampliació de l’horari de visites, i més implicació de la Generalitat en el seu manteniment, conservació i programació d’activitats.

La reclamació sorgeix després que David Mogort tractara de visitar el dissabte el monestir juntament amb el diputat autonòmic del seu partit Manuel Mata i la resta de la candidatura municipal, i es trobaren amb les portes tancades pocs minuts després de les sis de la vesprada. A més, es van trobar amb parelles de turistes que tampoc van poder entrar. L’horari de visites de l’edifici és de dilluns a diumenge de 9 a 15 i de 16 a 18 hores.

«Un municipi declarat turístic per la Generalitat no pot tancar el seu principal atractiu a les sis de la vesprada, i molt menys en l’horari d’estiu», va explicar Mogort.
L’edil socialista va acusar a la Generalitat de torpedear les aspiracions de Simat de convertir-se en un referent turístic, i de privar-li de les fonts d’ingressos que comportarien més afluència.
Si la Generalitat no accedeix a ampliar l’horari de visites, Mogort va declarar que apel·larà als veïns de la Valldigna a mobilitzar-se en contra de la paràlisi en la qual la Fundació Jaume II té sotmès al monestir.

«La Generalitat té segrestat el principal atractiu turístic de la Valldigna per pura incompetència i revengisme polític, i açò implica minvar les possibilitats de futur de la Valldigna, que podrien tenir en el turisme la seua principal font de dinamisme econòmic», va subratllar.

Èxit d´assistència a la presentació de la candidatura dels Socialistes de Simat.


 

L´assistència de més de 200 persones a l´acte de presentació de la Candidatura dels Socialistes de Simat, va fer que es quedarà xicotet el Saló d´Actes de la Casa de la Cultura de Simat.

Mogort aspira a recuperar per als Socialistes de Simat el recolzament majoritari que sempre ha tingut en Simat

L’objectiu de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Simat és recuperar el recolzament majoritari que sempre ha tingut el PSPV en aquest municipi, i governar tendint la mà a la resta de partits i al conjunt dels veïns i veïnes, “sempre que compartisquen amb nosaltres el principi  de  que no tenim un altre interès que l’interès de tots”.
David Mogort, candidat socialista a l’alcaldia de Simat, ha realitzat aquestes declaracions en l’acte de presentació de la candidatura que s’ha celebrat avui en la Casa de la Cultura, i en el qual ha intervingut el diputat autonòmic Manuel Mata en suport de la candidatura local.
Mogort confia a obtenir una majoria suficient que permeta al PSPV formar govern, i ha precisat que aspira a governar “amb o sense coalicions, però en qualsevol cas,  lliure d’hipoteques”. El candidat socialista assegura que tendirà la mà a la resta de formacions encara en el cas que no li anara necessari per a governar, “sempre que facen prevaldre l’interès general per sobre d’ambicions personals i partidismes”.
David Mogort, que per primera vegada lidera la candidatura local del PSPV, assegura que els socialistes de Simat han conformat una llista renovada conformada per persones “amb idees i amb ganes de portar-les a la pràctica per a reactivar Simat en tots els àmbits, desbloquejar projectes com el PGOU que porta anys embossat en la Generalitat, incentivar l’establiment de noves activitats econòmiques, i garantir en definitiva el benestar i la prosperitat.
La creació d’ocupació, la rehabilitació del casc antic, la creació del polígon industrial, el foment del turisme residencial, i la millora de l’atenció social són alguns dels punts en els quals incideix el programa socialista.
Per la seua banda, el diputat Manuel Mata ha incidit en el seu discurs en el finançament municipal i la paràlisi del fons de cohesió al que es va comprometre la Generalitat. Simat és un dels municipis en els quals més s’ha deixat sentir la falta de finançament i la discriminació de la Generalitat, ja que malgrat haver sigut declarat municipi turístic i de disposar d’un dels més importants patrimonis històric-artístic de la Comunitat Valenciana, no s’ha vist correspost amb l’atenció que proporcionalment mereixeria de la Generalitat.

Vine a la presentació de la candidatura dels Socialistes de Simat, dissabte 7.

Vos espererem a totes i tots dissabte, a les 20:00h. a la Casa de la Cultura, a l´Acte de presentació de la candidatura dels Socialistes de Simat. Amb les intervencions de Manolo Mata, Diputat del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, dels membres de la Candidatura Local de Simat i el nostre futur Alcalde Socialista, David Mogort.

En acabar l´acte, es servirà un refrigeri als assistents.

La nostra candidatura;

1. David Mogort

2. Alvaro Almiñana

3. Yolanda Navarro

4. Lara Alvarez

5. Diana Almiñana

6. Luis Ferrando

7. Estefania Gregori

8. Jose Luis Brines

9. Jose Vicente Guinart

10. Adela Istine

11. Verónica García Fernández

———-

12. Rafael Borras

13. Angel Pintado

14. Marcelí Almiñana